Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vize almaya çalışmak

Rüyada vize almaya çalışmak

Rüyada vize almaya çalışmak gelir kaybedeceğine, borçlarının da kapanacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada vize almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada vize almaya çalışmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vize almak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Rüyada pasaporta vize almak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada amerika vizesi almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Rüyada dondurma almaya çalışmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments