Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf dükkanı görmek

Rüyada fotoğraf dükkanı görmek

Rüyada fotoğraf dükkanı görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hem yıpranacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf dükkanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf dükkanı görmek rakiplerine yenileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafçı dükkanı görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır dükkanı görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada dükkan satın almak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada tozlu dükkan görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada lokum dükkanı açmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada küçük dükkan açmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, helal ekmek yiyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet eder.

Rüyada kuaför dükkanı açmak her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments