Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan sahibi olmak

Rüyada dükkan sahibi olmak

Rüyada dükkan sahibi olmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada dükkan sahibi görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada dükkan sahibini görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan sahibi olmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Rüyada bebek sahibi olamadığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada sahipsiz bebek bulmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek sahibi olmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments