Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat çaldığını görmek

Rüyada saat çaldığını görmek

Rüyada saat çaldığını görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada saat çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Rüyada kol saati çalmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada saatini çaldırmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın saat çalmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saati çaldırmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saat çaldığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat çalmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada saat çaldırmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, maddi gücünün artacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük duvar saati görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments