Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatini çaldırmak

Rüyada saatini çaldırmak

Rüyada saatini çaldırmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Rüyada saatini çaldırmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada saat çaldırmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada saat çaldığını görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat çalmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kol saati çalmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saatini çaldırmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada altın saat çalmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saati çaldırmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada saat kordonu görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments