Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati çaldırmak

Rüyada saati çaldırmak

Rüyada saati çaldırmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada saati çaldırmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada altın saat çalmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat çalmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat çaldığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada saatini çaldırmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, işbirliği içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat çaldırmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saati çaldırmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati çalmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok saat görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments