Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat çalmak

Rüyada altın saat çalmak

Rüyada altın saat çalmak kalbinin küt küt edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, itibar kazanacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına delalet eder.

Rüyada altın saat çalmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada altın saat çalmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada saati çaldırmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, hasretliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatini çaldırmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kalbini kıracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada saat çaldığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat çaldırmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Rüyada saat çalmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kalben çok rahat edileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati çalmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada altın renginde kol saati görmek fakirliğinin biteceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments