Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık almaya gitmek

Rüyada balık almaya gitmek

Rüyada balık almaya gitmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balık almaya gitmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada balık almaya gitmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, onlarla arasının açılacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Rüyada bavulunu alıp gitmek ferahlığa çıkılacağına, çıkmaza gireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet eder.

Rüyada yumurta almaya gitmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada gelinlik almaya gitmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz almaya gitmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun almaya gitmek dargınların ve kırgınların barışacağına, güç ve kudret kazanacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments