Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belli bir saat görmek

Rüyada belli bir saat görmek

Rüyada belli bir saat görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, her daim temkinli olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada belli bir saat gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Rüyada belli bir saat görmek kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işyerini kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada belli bir tarih görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada miktarı belli para görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, onlara sanat öğreteceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada belli miktarda para görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada ince belli olmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın saat hediye etmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments