Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat vermek

Rüyada saat vermek

Rüyada saat vermek stresten uzaklaşılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada saat vermek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada renkli saat görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada saat almaya gitmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ters saat görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiden saat almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kayıp saati bulmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kimse ile tartışmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kol saatini başkasına vermek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saat tamir etmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments