Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgara kapılmak

Rüyada rüzgara kapılmak

Rüyada rüzgara kapılmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada rüzgara kapılmak gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada rüzgara kapılmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suya kapıldığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgaya kapılmak kalp kıracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şelaleye kapılmak şüpheli bir olay yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada nehre kapılmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek helal kazanç elde edeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada hortuma kapılmak vefalı bir insan olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments