Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabiri yapmak

Rüyada rüya tabiri yapmak

Rüyada rüya tabiri yapmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya tabiri yapmak gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada rüya tabiri yapmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüya tabiri okumak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada rüya tabircisi görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüya tabir etmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, planların aksayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada rüya tabiri görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tabir etmek zorlukların baş göstereceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments