Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabiri görmek

Rüyada rüya tabiri görmek

Rüyada rüya tabiri görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, istediği gibi yaşayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, evlerindeki huzurun artacağına rivayet eder.

Rüyada rüya tabiri gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada rüya tabiri kitabı görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya tabirleri görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüya tabiri görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek kızgınlıkların geçeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada rüya tabirine bakmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüya tabiri yapmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments