Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabir etmek

Rüyada tabir etmek

Rüyada tabir etmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tabir etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Rüyada rüya tabirine bakmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada rüya tabirleri kitabı görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bununla yüceleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada rüya tabir etmek güven kaybına uğrayacağına, bol nimete kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada rüya tabiri okumak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine inanılır.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendi işinin patronu olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments