Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabir etmek

Rüyada rüya tabir etmek

Rüyada rüya tabir etmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada rüya tabir etmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak çok zor duruma düşüleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulur.

Rüyada rüya tabircisi görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada rüya tabiri görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada rüya tabirine bakmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazancın artmasına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet eder.

Rüyada rüya tabirleri kitabı görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Rüyada rüya tabiri okumak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments