Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabircisi görmek

Rüyada rüya tabircisi görmek

Rüyada rüya tabircisi görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işaret eder.

Rüyada rüya tabircisi gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada rüya tabirine bakmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet eder.

Rüyada rüya tabiri görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya tabiri yapmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, büyük işlere imza atacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kazancının iki kat artacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Rüyada rüya tabir etmek huzurlu, mutlu olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek sevinçli haberler alınacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments