Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabiri okumak

Rüyada rüya tabiri okumak

Rüyada rüya tabiri okumak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yardım edeceğine inanılır.

Rüyada rüya tabiri okumak gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Rüyada rüya tabiri okumak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işaret eder.

Rüyada rüya tabirleri tırnak makası görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada rüya tabir etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya tabiri kitabı görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments