Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya olduğunu anlamak

Rüyada rüya olduğunu anlamak

Rüyada rüya olduğunu anlamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işlerin kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüya olduğunu anlamak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada rüya olduğunu anlamak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bekarsa evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada olup olmadığını anlamak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak istediği gibi hareket edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu anlamak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aldatıldığını anlamak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada olduğunu anlamak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments