Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya gördüğünü anlamak

Rüyada rüya gördüğünü anlamak

Rüyada rüya gördüğünü anlamak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada aldatıldığını anlamak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olup olmadığını anlamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğunu anlamak sorunların ve engellerin biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış anlamak sohbetinin bozulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada olduğunu anlamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments