Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatıldığını anlamak

Rüyada aldatıldığını anlamak

Rüyada aldatıldığını anlamak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayatına bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada aldatıldığını anlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada aldatıldığını anlamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış anlamak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Rüyada olup olmadığını anlamak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada olduğunu anlamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada rüya olduğunu anlamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu anlamak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments