Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olup olmadığını anlamak

Rüyada olup olmadığını anlamak

Rüyada olup olmadığını anlamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, daha kötü günler yaşayacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada olup olmadığını anlamak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Rüyada olup olmadığını anlamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada olduğunu anlamak çok büyük mutluluklar tadacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu anlamak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış anlamak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada rüya olduğunu anlamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aldatıldığını anlamak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulur.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments