Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğunu anlamak

Rüyada olduğunu anlamak

Rüyada olduğunu anlamak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada olduğunu anlamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada yanlış anlamak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulur.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu anlamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, maddi anlamda feraha ermeye işarettir.

Rüyada aldatıldığını anlamak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada olup olmadığını anlamak düşünmeden adımlar atayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada rüya olduğunu anlamak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada olduğunu anlamak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments