Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğini görebilmek

Rüyada istediğini görebilmek

Rüyada istediğini görebilmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada istediğini görebilmek gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada istediğini görebilmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, zenginlik elde edeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz gören eve taşınmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Rüyada deniz gören ev almak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü görememek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada insanın yüzünü görememek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz gören ev görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabus görerek uyanmak kalp kıracağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments