Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbe sahibi olmak

Rüyada rütbe sahibi olmak

Rüyada rütbe sahibi olmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rütbe sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada rütbe sahibi olmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalettir.

Rüyada rütbe aldığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine inanılır.

Rüyada rütbe takmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, başarıya giden yollarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada askeri rütbe takmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada rütbeli subay görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments