Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhunun çekildiğini görmek

Rüyada ruhunun çekildiğini görmek

Rüyada ruhunun çekildiğini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, bazı adımlar atacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ticaretinin açılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ruhunun çekildiğini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada ruhunun çekildiğini görmek kötü duygularını yeneceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada kendi ruhunu görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ve ruh görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh kovmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments