Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhunun dolaştığını görmek

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhunun dolaştığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada göbekten dogum yapmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi doyurmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet eder.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, fakirlerin güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bir kadına dogum yaptırmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada pazarda dolaştığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada aç kediyi doyurmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments