Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh tarafından kovalanmak

Rüyada ruh tarafından kovalanmak

Rüyada ruh tarafından kovalanmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, makbul olmayan işler yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Rüyada ruh tarafından kovalanmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Rüyada inek tarafından kovalandığını görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet eder.

Rüyada keçi tarafından kovalanmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başka biri tarafından kovalanmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, geniş geniş yaşayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments