Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ruhunu görmek

Rüyada kendi ruhunu görmek

Rüyada kendi ruhunu görmek ona yardımcı olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, geleceğin güzel olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kalp kırmaya, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi ruhunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada aynada ruh görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ruhunu görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada ruhun çıkması görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ruhunu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini ruh gibi görmek maddi çıkmazların biteceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada yaşayan birinin ruhunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada ruh hissetmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments