Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ruhuyla konuşmak

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada ruhla konuşmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ruhuyla konuşmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ruhuyla konuşmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen insanın ruhunu görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ruh çıkmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin ruhunun çıktığını görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kara ruh görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments