Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran elinde tutmak

Rüyada kuran elinde tutmak

Rüyada kuran elinde tutmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada kuran elinde tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada kuranı elinde tutmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada elinde kuran tutmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran elinde tutmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı ters tutmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim tutmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran tutmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments