Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yastık vermek

Rüyada birine yastık vermek

Rüyada birine yastık vermek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yastık vermek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir çok yastık görmek huzurunun artacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, umutlarının da tükeneceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada yastık kılıfı almak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zorlukların günden güne artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada yatak yastık görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf yastık görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yastıkla uçmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments