Rüyada renk renk taşlar görmek

Rüyada renk renk taşlar görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada renk renk taşlar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Rüyada renk renk taşlar görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada renkli mezar taşı görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli taş görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok pişmanlık duyacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli taşlar görmek işlerinin çok iyi olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek gam ve keder çekmeyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk taş görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top