Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnak görmek işlerinin yolunda gideceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını temizlemek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı yemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments