Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları sökmek

Rüyada tırnakları sökmek

Rüyada tırnakları sökmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kötü olayların meydana geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları sökmek gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada tırnak sökmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, doğru yolu bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendi tırnağını sökmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını sökmek şansının hep açık olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı sökmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını sökmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada tırnakları sökmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örgüyü sökmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, para yatıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments