Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını sökmek

Rüyada tırnaklarını sökmek

Rüyada tırnaklarını sökmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını sökmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek istenmeyen bir yolculuğa, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakları sökmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada kendi tırnağını sökmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı sökmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını sökmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok günah işleyeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnağını sökmek kendisi ile baş başa kalacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak sökmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada örgü kazak sökmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments