Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak sökmek

Rüyada tırnak sökmek

Rüyada tırnak sökmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerin açılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Rüyada tırnak sökmek gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada tırnağını sökmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak sökmek bir süre zorluk çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları sökmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını sökmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı sökmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını sökmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada ağaç kökünden sökmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments