Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı koparmak

Rüyada ayak tırnağı koparmak

Rüyada ayak tırnağı koparmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı koparmak gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kazançlı işlere girileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments