Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağını koparmak

Rüyada ayak tırnağını koparmak

Rüyada ayak tırnağını koparmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, alkış alacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerin ters gideceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağını koparmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı yemek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sorunlarının artacağına, çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments