Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli merdiven görmek

Rüyada renkli merdiven görmek

Rüyada renkli merdiven görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli merdiven gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada renkli merdiven görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renkli merdiven görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak ayrılmış olanların kavuşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içten merdivenli ev görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada dar bir merdiven görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elele merdiven çıkmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments