Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli merdiven görmek

Rüyada sarı renkli merdiven görmek

Rüyada sarı renkli merdiven görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sarı renkli merdiven gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada sarı renkli merdiven görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli merdiven görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sarı renk kazak giymek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, projenin gerçekleştirileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada sarı lacivert renk görmek şükrederek yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sarı renk kağıt görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık sarı renk görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli balık görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk toka görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments