Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnak görmek

Rüyada ayak tırnak görmek

Rüyada ayak tırnak görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnak gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek bazı ortak işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kesmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek işlerin çığırından çıkacağına, müşterilerinin çoğalacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayatının başarılarla dolacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek yarar sağlamayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments