Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri başörtüsü görmek

Rüyada gri başörtüsü görmek

Rüyada gri başörtüsü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri başörtüsü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada gri başörtüsü görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü vermek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü takmamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada siyah başörtüsü görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsüz namaz kılmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz başörtüsü görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Rüyada başörtüsünü unutmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birinden başörtüsü almak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok sevileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments