Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam tabelası görmek

Rüyada reklam tabelası görmek

Rüyada reklam tabelası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada reklam tabelası gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada reklam tabelası görmek kredi çekileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada yön tabelası görmek kazancın daha da arttırılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan tabelası görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokak tabelası görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada tabela asmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada isim tabelası görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tabela görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada yol tabelası görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments