Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin görmek

Rüyada rehin görmek

Rüyada rehin görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada rehin gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada bıçakla rehin alınmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rehin olduğunu görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada rehin görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rehin alınmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta rehin alınmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kötü günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rehin alındığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada silahla rehin alınmak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments