Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı masası görmek

Rüyada rakı masası görmek

Rüyada rakı masası görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı masası gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Rüyada rakı masası görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada rakı dökmek müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada susuz rakı içmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalettir.

Rüyada rakı satın almak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu rakı içmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, alım gücünün artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada evde rakı içmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments