Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak pisliği görmek

Rüyada ayak pisliği görmek

Rüyada ayak pisliği görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak pisliği gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Rüyada ayak pisliği görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada adam pisliği görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pisliğe bulaşmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi pisliğine ellemek parasız günler geçireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım pisliği görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde insan pisliği görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun pisliğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Rüyada davar pisliği görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments