Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam pisliği görmek

Rüyada adam pisliği görmek

Rüyada adam pisliği görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, rızkın genişlemesine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada adam pisliği gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada adam pisliği görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada burnundaki pisliği temizlemek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada insan pisliği yediğini görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada bebek pisliği görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi pisliği görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun pisliğini görmek zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliği yemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi pisliğini atmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments