Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun pisliğini görmek

Rüyada oğlunun pisliğini görmek

Rüyada oğlunun pisliğini görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun pisliğini gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada oğlunun pisliğini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil insan pisliği görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Rüyada pislikle oynamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kaka pisliği görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Rüyada köpek pisliğini temizlemek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayallere kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments