Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim görmek

Rüyada rahim görmek

Rüyada rahim görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ev taşımaya, şen kahkahalar atacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun sohbetler edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahim gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada rahim görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada temiz rahim görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hasret içinde kalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Rüyada rahim içinde bebek görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, imkanlarının artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada rahimde ur görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahim yalamak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, boş yere korku duyulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahim aldırmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahimde bebek görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments