Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde kan görmek

Rüyada rahimde kan görmek

Rüyada rahimde kan görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kötü günler yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işarettir.

Rüyada rahimde kan gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada rahimde kan görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahim içinde bebek görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kırılan kalplerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahimde bebek görmek bereket ve huzur geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada rahimde kıl görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Rüyada temiz rahim görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada rahim içi araç görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments